Sayfalar

Kayserispor 0 - 0 Galatasaray (Gelen Gideni Aratır)


Hesabın Rijkaard'a kesilmesi ile takımın şahlanacağını, uçmaya başlayacağını bekleyenler havalarını almaya başladılar. Fenerbahçe maçındaki göstermelik mücadele ve arkasından içeride alınan Antalya galibiyeti sonrası işler daha da kötüye gitmeye başladı. Hafta içi Misimoviç ile başlayan kıyım devre arasını beklemeden bir kaç kelle daha alacak gibi görünüyor. 


Kayseri deplasmanına Ali Turan'la başlamak bir kumardı bence ama kumarın bu kısmını Hagi kazanmış olsa da maçın kalanındaki seçimleri ve hamleleri yeterli olmadı. Sakatlıktan çıktıktan sonra geçen hafta yokları oynayan Kewell ve Hakan Baltası oynanmaması gereken kumarlardı. Kewell gönderilecek diye geçen sene çocuklarını kesenler şu anda ne yapıyorlardır acaba? Balta ise, futbol onu bıraktığı halde oynamak için kasmakla meşgul. 2008'de Çeşme'de fotoğraf çektirmese miydim ki acaba? Ali Turan kendisine gösterilen tepkiden beslenerek hatasıza yakın bir oyun koydu sahaya. Hep böyle oynayacaksa, biz maçları Kayseri'de oynayalım bundan sonra.


Maça gelecek olursak; her iki takımın da orta sahası sıfırdı bugün. Bunun sonucu olarak da maç bir o kalede bir bu kalede oynandı. Neill hayatında çıkmadığı kadar topla çıkmıştır muhtemelen. Maçtaki çabalayan 2-3 adamdan biriydi zaten. Her iki takımın hocası da kaleyi bombalayın demiş muhtemelen ama bombacılarda iş olmayınca şutlar tehlike yaratmadı ne yazık ki. Bu maçta Cana oynamayınca Hagi 55. dakikada afallamıştır muhtemelen. Ezber oyuncu değişikliğini bu sefer Sabri ile kullandı, yine Emre Çolak'tı oyuna giren. 2005'te Arda ile tutmuştu bu taktik ama Emre ile olacak gibi değil


Pino, forvet yokluğunda forvet oynayıp kaleye bir kaç şut attı diye bir anda aranan adam muamelesi görmeye başladı. Tamam keleyi yokluyor ama olur olmadık yerden de şut atılmaz ki arkadaş. Açı dar mı, önünde adam var mı? dinlemiyor adam. Kaleyi bulan bir şutu da olmadı sanırım bugün. Yerine giren Batdal ise hala soru işareti. Henüz değerlendirmek için elimizde yeterli veri oluşamadı hakkında.

Maçta Galatasaray adına doğruları yapanlardan biri olan Elano da Hagi'nin takıntısına kurban gidince, son on dakika Kayseri baskısı ile geçti. Lig ikincisinden deplasmanda puan aldık diye kendimizi avutalım bari. İyice küçük takım hüviyetine büründük zaten.

Rijkaard kovulduğunda 4 galibiyet, 4 mağlubiyet almıştı bu takım. Hagi'nin karnesi ise 2 galibiyet (biri kupada Denizlispor'a), 2 beraberlik, 2 yenilgi. Son 3 maçtır gol atamıyor bu takım ve hâlâ enkaz muhabbetleri yapılıyor. Bu enkaz maç kazanabiliyordu, gol atabiliyordu. Onu konuşan yok ama...

S.kilmiş götün davası olmaz derler. Sözün bittiği yerdeyiz artık. Bundan sonra maç yazısı yazmayacağım, çünkü kendimi tekrarlıyor olacağım. Takımda adam akıllı değişiklikler yapılana kadar basketbola odaklanayım ben en iyisi.

1 yorum:

POSTER BOY NYC dedi ki...

rijkaard denen mal takimin amina koydu gitti. eskisi gibi olmasi icin zaman lazim.

Related Posts with Thumbnails