Sayfalar

Efes Pilsen 86 - 72 CSKA Moskova

Deplasmandan ekstra galibiyet çıkaracak gibi durmayan Efes Pilsen için önemli iç saha maçlarından biriydi. Her ne kadar 0/3 galibiyetle başlasa da CSKA da eski şampiyonlardan, hafife almaya gelmez, ki maç içerisinde de bunu gösterdiler. Hakan Ünsal'lık yapmak istemiyorum ama CSKA eski gücünde değil. :))

Maça 8 - 0'lık bir seriyle başladı Efes, pota altına inen toplarda Vujcic'in sayıları ile hızlı bir başlangı. oldu bu. CSKA'nın ilk sayısı 5. dakikada geldi. Ancak bu 5 dakikada CSKA potaya top atmasına rağmen sokamazken, Efes Pilsen'in potaya gidemeden yaptığı top kayıpları, maçın ilk çeyrekten kopmasını engelledi. Bu bölümde Rakocevic oynaması gerektiği gibi oynayınca ilk çeyreğe 9 sayı sığdırdı. Top yapmaya çalıştığı anlarda ise topu eline yüzüne bulaştırdı. Rako çok sinir bozucu bir adam aslında, hiçbir şey yapmadan bir anda 20 sayı bırakabilir potaya, ki bugün de bunu yaptı. kinci çeyrekte daha iştahlı oynayan Efes Pilsen farkı 19 sayıya kadar çıkardıysa da, devre 13 sayı farkla 48 - 35 sona erdi.

Üçüncü çeyreğe saçmalayarak giren Efes Pilsen, bu bölümde Marjanovic'i pota altında savunmakta zorlanınca, 0 - 12'lik bir seri ile CSKA'nın geri dönmesine seyirci kaldı. Son çeyreğin başında da devam eden bu kötü oyun CSKA'nın ilk defa öne geçmesi ile son buldu. Oyuna giren Kerem Tunçeri ve Roberts'ın ekstra oyunları ile son çeyreği doğru oynayarak maçtan galibiyetle ayrılmasını bildiler. Efes Pilsen'de 5 oyuncunun çift haneli sayı atması, takım oyununun bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor. Rakocevic'in 19, Roberts'ın 17, Kerem Tunçeri'nin, tamamı son çeyrekte olmak üzere, 13, Nachbar'ın 12 sayısı ve Vujcic'in 11 sayısı maçın kolay olmasına yardımcı oldu.

Deplasmanda galibiyet alabilecek gibi değil dedik Efes, performansı bunu gösteriyor. Bu yüzden de içeride oynadığı maçları kazanmak zorunda. Sırada Union Olimpija maçı var. Rövanşı alıp durumu eşitlemeleri gerekiyor. Ha olur da deplasmandan bir sürpriz galibiyet çıkarsa kaymaklı ekmek kadayıfı olur.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails