Sayfalar

Fenerbahçe - Galatasaray / Maç Öncesi


İçinde bulunulan kaos ortamına denk gelmiş bir Kadıköy derbisi. Hıncal Uluç'un derbi hakkındaki teorisini bilmeyen yoktur. Yine de hatırlatalım: "Hem Galatasaray hem Fenerbahçe kötüyse, Fenerbahçe kazanır, hem Galatasaray hem Fenerbahçe kötüyse, Fenerbahçe kazanır; Galatasaray iyi Fenerbahçe kötüyse, Fenerbahçe 1 farkla kazanır; Fenerbahçe iyi Galatasaray kötüyse, Fenerbahçe fark atar."

Galatasaray hiç bu kadar kötü gitmemişti Kadıköy'e. Hoca bugün imza atacak, belki tek idmanla maça çıkacak. Arda sakat, yok; Baros sakat, yok. Takım içindeki yeniçerilerin durumu nedir, muallak. Yani teoriye göre farklı bir Fenerbahçe galibiyeti olası. Top bu, derbinin havası başka olur safsatalarına inanmak istesem de o bile umutlanmam için bir ışık olmuyor. Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır. mı? Les Adnans bu cümleyi bile sıradanlaştırdılar.

Maçı seyretmeyi düşünmüyordum ama sırf - oynarsa - Servet Çetin ve Hakan Balta ne yapacak diye seyredeceğim. Onlar için iki ucu boklu değnek bir maç. İyi oynasalar seyircinin çok sağlam tepkisini alacaklar, kötü oynasalar, zaten topun ağzındalar. Hadi bakalım görelim sizi, erkekseniz Ankaragücü maçındaki oyununuzu oynayın.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails