Sayfalar

Bok Yemenin Daniskası: Elano Blumer


Geçen sezon transferi konuşulurken nasıl da heyecan yaratmıştı Brezilyalı. Gelir gelmez ilk maçında Kayseri kalesine gönderdiği güdümlü füze de içimizin yağlarını eritmişti. Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performans sonrası gelen sakatlığı ise Adnanların tüm planlarını bozdu. Dünya Kupası'nda parlatıp satma fikri ellerinde patladı resmen. Buna rağmen sezon başında, kapı kapı gezen seyyar satıcılar gibi, Avrupa kulüplerinin kapılarında yattılar Elano'yu satabilmek için. Belki satarız ümidiyle de Avrupa Ligi maçlarında hazır değil diye oynatmadılar ama her ne hikmetse lig maçlarında hazır oluyordu Elano. Böyle bir davranışa, değil insan, bir hayvan bile maruz kalsa küser. Hal böyle olunca da istenmediği yerde motive olup da oynayamadı tabi. Bir de üstüne, kendisinin tırnağı bile etmeyen insanlar 90 dakika oynarken, kendisi oyundan alınmaya başlayınca film koptu.

Über basiretli Galatasaray Yönetimi'nden dün gelen açıklamaya göre, Elano, Santos takımına satıldı. Güya kâr ederek. Neymiş efendim, alacaklarından vaz geçmiş de, oradan bir Avrupa kulübüne transfer olursa kârın %50'si Galatasaray'a ödenecekmiş de. Biz de yedik! Her geçen gün ayyuka çıkan basiretsizliklerden birine kurban gitti Elano. Mustafa Sarp, Barış Özbek, Hakan Baltası ve Servet Çetin ise hâlâ Florya'da.

Sıçtınız, sıvadınız, tüy diktiniz. Daha boka bulayacak bir yer kalmadı, kendiniz bile battınız boka. Biraz gururunuz, onurunuz varsa, "beceremedik, üzgünüz" der gidersiniz. İnanın daha çok saygı görürsünüz. Ama bu gidişle tarih sizi en kötü yönetim olarak yazacak.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails