Sayfalar

Galatasaray 4 - 1 Balıkesirspor



Rotasyonun dibine vurup bokunu çıkardığımız bir maç oldu. Bu maç olmayacak da hangi maç olacak tabi. Maça başlayan 11'de normal şartlarda kadroya giren hatta zaman zaman ilk 11 başlayan isimler vardı, Elmander, Aydın, Sabri , Engin ve Emre gibi ama son zamanlarda düzenli olarak oynayan tek isim Emre'ydi. Yani tamamı yedek bir kadro çıktı desek abartmış olmayız. Resmi bir hazırlık maçıydı kısacası.

Farklı skora aldanmamak lazım, yedeklerin hâli içler acısı.  Şu maçı fırsat olarak görüp ben buradayım diyen bir isim ben görmedim. Dökülüyorlar resmen. Şu formanın kıymetini bilmiyorlar ya gerçekten yazık.

Balıkesirspor - tabiri caizse - tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın modunda gelmişti. Ceza sahasına otobüs çekip maçı çirkinleştirmeyi de seçebilirdi ama bunu yapmadılar ve güzel bir maç seyretmemize yardımcı oldular.

Savunmada Balta - Zan uyumsuzluğundan forvette Sercan'ın beceriksizliğine kadar söylenecek çok şey var ama harcanacak kelimelere değmez. Elmander akıl olarak rakibe fazla geldi. Attığı, kaçırdığı ve attırdığı gollerde bunu çok net gördük. Emre bal yapmayan arı modundan kurtulmamaya kararlı. Terim'in tepesinin tası ne zaman atacak bakalım. Sabri her zamanki gibi en iyisini yapmaya çalıştı. Aydın takımın en iyilerindendi. Sonradan giren Amrabat ise bu maçta bile gösteremedi ne işe yaradığını. Yüzyılın kazığı sbt :-( Bu isimleri kadroda sık gördüğümüz için yazdım. Gerisinden cacık olmaz. Ufuk beklediğimiz çıkışı bir türlü yapamadı. Yediği goldeki hatayı Eray bile yapmazdı muhtemelen.

3 kulvarda yarışan takımın dinlenmesi için güzel fırsatlar bu maçlar. Kayıpsız atlatmak güzel. Sıradaki gelsin diyelim.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails