Sayfalar

CFR Cluj 1 - 3 Galatasaray


Kolpa molpa ama helal olsun 3 gol attı.

İstanbuldaki sulu maç Cluj'a yaramıştı ama futbol oynanmaya müsait zeminde gerçek ortaya çıktı. Cluj maçları için yapılan 6 puan tahmininin ne kadar doğru olduğunu gördük ama evdeki hesabın çarşıya uymadığı bir doğa olayı yaşanınca planlar ertelenmiş oldu.

İlk yarısı Trefl Sopot - Galatasaray maçına kurban gitti maçın D-Smart garabetinde olmasından dolayı. Basketbol maçı bitince de Amasya'da yeni açılan mekanımıza aktık: Cafe 1905 Galatasaraylılar Konağı.

Daha devrenin başında beraberlik golünü yiyince kalkıp gitsem mi acaba diye düşünmedim değil. Totemi icat edenin... :)

Melo'nun yokluğunda takım al gülüm ver gülüm futbolu bırakmış görünüyor son 3 maçtır. Daha dikine oynayıp kaleye gidebiliyoruz artık. Ama hâlâ son paslarda son vuruşlarda sıkıntı var. Sezon başlayalı 15 maç oldu aşağı yukarı bu sıkıntıların artık çözülmüş olması gerekiyor.

Kolpa golcü 3 gol attı, evet hâlâ kolpa, attıklarından daha kolayını kaçırdı çünkü. Bu arada dünkü hat-trick gerçek bir hat-trick'ti. Hat-trick kavramının gerçek anlamı bir kafa bir sol bir de sağ ayakla atılan 3 gol demek. Burak dün bunu gerçekleştirdi. Kolpa ama tebriği de hak etti tabi :)

Neticede istediğimizi aldık, sırada ManU maçı var. %99 yedek ağırlıklı gelecekler. Akıllı oynayıp eli boş gönderirsek gruptan çıkmamamız mucize olur artık. Fatih'in aslanları yapar mı? Yapar. Gelsin 20 Kasım o halde...

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails