Sayfalar

Galatasaray 1 - 0 Manchester United


Bu takım maç seçiyor arkadaş. Cluj maçı, MİY maçı, Karabük maçı ve bu maç. Farklı oyunların başka bir açıklaması olamaz.

Karabük'teki berbat oyundan sonra bu maç için karamsarlık olmadı desem yalan olur ama sağolsun aslanlar "Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır." lafını gözüme gözüme soktular.

Melo toparlanınca, Hamit kendini hatırlayınca, Eboue biraz kıpırdanınca, Riera da coşunca, kısacası isteyince oluyormuş demek ki.

Makine düzeninde işleyen takımın tek çürük elması Amrabat'tı. Ya olmadık işlerle harcadı topları ya da ezdi el freni görevi gördü. Oyundan çıkarken alkışlandı ama skor aleyhimize olsa aynı tepkiyi alamazdı muhtemelen. Emre'nin de formsuz olması sol kanatta sıkıntıyı büyütüyor. Ara transferde Riera'yı yerine çekmek için "gerçek" bir sol bek almak en doğru hamle olacak gibi.

Cluj da kazanınca Avrupa'da devam kesinleşti. Sadece nerede devam edeceğimizi netleştirmek kaldı. Bunun için de en kötü Cluj'un aldığı sonucu almak yeterli. Cluj'un deplasmanda ManU'yu yenebileceğini sanmıyorum. Bu durumda bizim kaybetmememiz yeterli.

Burak Yılmaz'a bulaşmadan yazı bitmez. Ben kolpa dedikçe adam atıyor. Ben de devam edicem kolpa demeye, varsın beni göt etsin. 5 golle Messi ve C. Ronaldo ile zirvede. Helal olsun!

Son olarak da bu galibiyete kulp bulup çamur atacak Fenerli varsa kız Tuncay'ın hat-trick yaptığı maçı hatırlasın ve sussun. Sahi bi bir baba hindi vardı. N'oldu ona?

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails