Sayfalar

adidas'tan Dünyanın En Değerli Oyuncusuna Özel: adiZERO Rose 2.0



2011 sezonun en değerli oyuncusu (MVP) ödülünün sahibi ünvanını taşıyan Chicago Bulls'un oyun kurucusu Derrick Rose’a özel ürettiği serisi adiZERO Rose’un yeni versiyonu adiZERO Rose 2.0, yenilikçi tasarımı ve eşsiz teknik özellikleri ile Ekim 2011’de basketbolseverlerle buluşuyor.D. Rose’un yeni reklam filmine bu linkten ulaşabilirsiniz.

adidas’ın Derrick Rose’a özel ürettiği adiZERO Rose serisinin üçüncü nesli, bu sezon geliyor. Efsane adiZERO, Rose 2.0 ile adidas’ın en hafif basketbol ayakkabılarından biri olma özelliğine, birbirinden yenilikçi başka özellikler ekliyor ve sınıfında liderliği sürdürüyor. 2011 Ekim ayı itibariyle dünya çapında lanse edilecek olan adiZERO Rose 2.0 basketbol ayakkabısı, adidas’ın basketbol sporuna, sporcusuna ve dünya çapındaki tüm basketbolseverlere armağanı.

Derrick Rose’un 2011/2012 sezonunda sahalarda rüzgar gibi esmesini sağlayacak ve kendisi için özel olarak üretilen üçüncü ayakkabı olma özelliğini taşıyan adiZERO Rose 2.0, 288 TL’lik satış fiyatıyla Ekim ayı itibariyle tüm adidas mağazaları ve adidas yetkili satıcılarında basketbol tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Daha fazla bilgi içi adidas Basketball Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz http://www.facebook.com/adidasBasketball


Bir bumads advertorial içeriğidir.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails