Sayfalar

Gençlerbirliği 2 - 3 Galatasaray (Yeni Başkan, Yeni Umutlar)


İşkencenin bitimine bir kala artık maçı didik didik etmenin bir anlamı yok. Galibiyet güzel, iki maç üst üste kazanmak güzel. En son Rijkaard ile kazanmışız üst üste; 3-4-5-6. haftalar. Sonrasında seri mağlubiyetler, beraberlikler var ama bu iki maçlık galibiyet serisi Ünal Aysal'a kısmetmiş.

Maça dair bir diğer not; geriye düştüğümüz bir maçı çevirdik, hatırlayamadığım kadar uzun bir süre sonra. Bu sezon öne geçtiğimiz bir çok maçı ya kaybettik ya da berabere bitirdik. Sona yaklaşırken eski kimliğimizden esintiler görmek de sevindirici.

Ünal Aysal, Galatasaray tarihinin 34. Başkanı oldu. Zaten bekleniyordu ve rekor oy (2998) alarak kazandı başkanlığı. En güzel tesadüf ise 1905 oy aldığında kazandığının kesinleşmesiydi. Burada durun, daha fazla saymayın dedi ama tabi ki mümkün değildi bu.

Telegol'e katılıp Gargamel'e verdiği ayar ile hızlı bir başlangıç yaptı göreve. Basına aba altından sopa gösterdi resmen, özlediğimiz başkan profili bu. Enteresan bir ürkütücülüğü var ama asla Aziz Yıldırım gibi höt-zöt ile değil. Kibarlığıyla adam döven cinsten. Aksi bize yakışmazdı zaten.

Verdiği ropörtajlarda cümle aralarında çok önemli mesajlar var. Sabır istemeyeceğim sizden diyor, direk hedefe ulaşmak için gereken hamleleri yapacağından bahsediyor sürekli. Takımın 1/3'ünün gideceğini söylüyor, doğru kişiler gitmediği sürece bir anlamı yok bu 1/3'ün. Transfer bütçem sınırsız diyor, kafama yatarsa istediğim adamı alırım. Taraftar olarak bizim gözümüzü boyayan cümleler bunlar. İcraatlarını da 4 gözle bekliyoruz. En güzel vaadi de; Başarı, Başarı, Başarı...

Tüm sarı-kırmızı camiaya hayırlı ve de uğurlu olması dileğiyle...

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails