Sayfalar

Kayserispor 1 - 3 Galatasaray


Schalke galibiyeti sonrası herkesin puan kaybı beklediği ve çeyrek finale kalmanın gazıyla da olası puan kaybına kimsenin çok fazla üzülmeyeceği bir deplasmanı kolay geçtik. Motivasyon kaybı beklerken tam tersine oldukça motive çıktı takım maça ve ilk yarıda fişi çekip ikinci yarı Mourinho'ya not defterine yazacak done vermeden aktif dinlenme ile maçı bitirdi.

Drogba, Burak, Sneijder beraber oynar mı sorusu bir anda ortadan kayboldu. Gençlerbirliği maçı ilk yarı, Schalke maçı ilk yarı ve bu maç ilk yarı oynanan oyun Burak, Drogba, Sneijder her türlü beraber oynar dedirtmeye başladı. Dün de Sneijder ve özellikle Drogba'dan bir resital izledik. 0 - 1'den sonra kaçan çok net 2 pozisyon var ki, maçın +7'ye gitmesi işten bile değildi.

Amrabat'a çakmadan yazı bitirmek olmaz. Eski saha ve seyircisi önünde açık alanda belki oynar dedik ama son tercihlerde çuvallamaya devam ediyor. Sağdan inip forvetlerin arkasına kestiği top tam bir faciaydı. Sabri'ye güzel bir top çıkardı ama Sabri de her zaman abanır plase vuracağı tuttu, o da yavaş olunca kaleci zorlanmadan çıkardı. Hamit'in futbol zekası Sabri'de ya da Sabri'nin hızı Hamit'te olsa o kanat ölümcül bir hale gelirdi.

Fatih Terim'e verilen 3 maçlık hak mahrumiyeti cezasından da galibiyetle çıkmış olduk. Yok yere giden 5 puan, 9 olacak farkı 4'te tuttu maalesef.

Milli maç arası genelde bize yaramaz ama bu sefer yarayacağından eminim. Takım hem dinlenir, hem yeni diziliş için daha çok çalışır, hem de ASY Arena'nın zemini 3 haftalık bir süre kullanılmamış olacağı için bir nebze olsun oynanabilir hale gelir.

Çok kritik bir virajı kayıpsız geçtik. Bu maçta yaşanacak bir kayıp hem şikecileri havaya sokabilirdi hem de bizi telaşa sürükleyebilirdi. Sırada içeride peş peşe oynanacak 2 maç var. Alınacak 6 puan şampiyonluk demek. Bence...

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails