Sayfalar

Red Bull, Hayallerini Kalkış Pisti ile #kanatlandirir!

Eğer gerçekten inanırsan o zaman herşey mümkün. Şimdi senin sıran!



Red Bull yıllardır insanları ve fikirlerini kanatlandırıyor. Şimdi uçma sırası sende. Eğer senin de mükemmel bir fikrin varsa, videonu yükle ve bunu @RedBullTR ile paylaş. Videoyu izleyenler tarafından oylansın ve jüri değerlendirmesiyle gerçeğe bir adım daha yaklaşsın. Hazır mısın? O zaman gel ve kanatlarını al.
Acele davran; bir adım ilerde olmak için videonu yüklemeyi unutma!
www.kalkispisti.redbull.com.tr/kalkispisti
Konuşmaya dahil olmak için tık: #kanatlandirir

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Galatasaray 4 - 1 Balıkesirspor



Rotasyonun dibine vurup bokunu çıkardığımız bir maç oldu. Bu maç olmayacak da hangi maç olacak tabi. Maça başlayan 11'de normal şartlarda kadroya giren hatta zaman zaman ilk 11 başlayan isimler vardı, Elmander, Aydın, Sabri , Engin ve Emre gibi ama son zamanlarda düzenli olarak oynayan tek isim Emre'ydi. Yani tamamı yedek bir kadro çıktı desek abartmış olmayız. Resmi bir hazırlık maçıydı kısacası.

Farklı skora aldanmamak lazım, yedeklerin hâli içler acısı.  Şu maçı fırsat olarak görüp ben buradayım diyen bir isim ben görmedim. Dökülüyorlar resmen. Şu formanın kıymetini bilmiyorlar ya gerçekten yazık.

Balıkesirspor - tabiri caizse - tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın modunda gelmişti. Ceza sahasına otobüs çekip maçı çirkinleştirmeyi de seçebilirdi ama bunu yapmadılar ve güzel bir maç seyretmemize yardımcı oldular.

Savunmada Balta - Zan uyumsuzluğundan forvette Sercan'ın beceriksizliğine kadar söylenecek çok şey var ama harcanacak kelimelere değmez. Elmander akıl olarak rakibe fazla geldi. Attığı, kaçırdığı ve attırdığı gollerde bunu çok net gördük. Emre bal yapmayan arı modundan kurtulmamaya kararlı. Terim'in tepesinin tası ne zaman atacak bakalım. Sabri her zamanki gibi en iyisini yapmaya çalıştı. Aydın takımın en iyilerindendi. Sonradan giren Amrabat ise bu maçta bile gösteremedi ne işe yaradığını. Yüzyılın kazığı sbt :-( Bu isimleri kadroda sık gördüğümüz için yazdım. Gerisinden cacık olmaz. Ufuk beklediğimiz çıkışı bir türlü yapamadı. Yediği goldeki hatayı Eray bile yapmazdı muhtemelen.

3 kulvarda yarışan takımın dinlenmesi için güzel fırsatlar bu maçlar. Kayıpsız atlatmak güzel. Sıradaki gelsin diyelim.

Yüzünün değerini bilenlerin kulübü: MACH3 Yüzler Kulübü!



Futbolseverler iyi bilir; bir futbolcunun en büyük hayali kariyeri boyunca 100 gol atıp ya da 100 kez milli formayı giyip Yüzler Kulübü’ne, yani futbol dünyasının en prestijli kulübüne adım atmaktır. Her futbolcu için Yüzler Kulübü’nde yer almak büyük bir ayrıcalıktır.

Gillette’in Türk erkeklerine büyük hizmeti: MACH3 Yüzler Kulübü!

Dünya’nın 1 numaralı tıraş bıçağı markası Gillette, yüzüne değer veren erkekler için MACH3 Yüzler Kulübü’nü yarattı. Yüzler Kulübü’nde artık sadece futbolcular değil, yüzünün değerini bilen futbolseverler de yer alabilecek.

Peki MACH3 Yüzler Kulübü erkeğini farklı kılan şey ne?

Bir erkeğin yüzü aynı zamanda onun kartvizitidir. MACH3 Yüzler Kulübü erkeği kusursuz bir sakal tıraşını kariyerinin önemli bir parçası olarak görür ve seçimini MACH3’ten yana kullanır. MACH3 Yüzler Kulübü erkeği aynı zamanda tarz sahibidir ve spora aşkla bağlıdır. Başarının detaylarda saklı olduğunu bilen MACH3 Yüzler Kulübü erkeği mükemmel bir sakal tıraşının keyfini MACH3 ile çıkarır.

MACH3 Yüzler Kulübü’nde erkekleri hangi sürprizler bekliyor?

Facebook Gillette Türkiye sayfasını ziyaret edip videosunu oluşturmaya başlayan futbolseverler MACH3 Yüzler Kulübü’ne ilk adımı atacak. Videonun içinde Ercan Taner’in hazırlayıp sunduğu 5’te 5 programına bağlanıp 5 soruyu cevaplayan MACH3 Yüzler Kulübü üyeleri, Gillette MACH3 tıraş seti, imzalı futbol topu ve isminin yazılı olduğu forma kazanma şansını elde edecek.

Henüz bitmedi!

Videonun sonunda bugüne kadar hiç unutamadığı efsane bir golden bahsedip MACH3 Yüzler Kulübü’nün büyük ödülünü kazanan üyeler, NTV stüdyolarına konuk olma ve Ercan Taner’in 5’te 5 programında özel misafiri olma şansını yakalayacak.

MACH3 Yüzler Kulübü, kendinden uzun süre söz ettirecek gibi görünüyor. Sen hala burada mısın? Haydi hemen Gillette Türkiye facebook sayfamızı ziyaret ederek videonu oluşturmaya başla ve Ercan Taner’in sorularını cevapla. Videonu arkadaşlarınla paylaşarak MACH3 Yüzler Kulübü’nün ayrıcalıklı dünyasındaki yerini al ve sana özel sürprizlerin keyfini çıkarmaya başla.

gillette

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Galatasaray 1 - 0 Manchester United


Bu takım maç seçiyor arkadaş. Cluj maçı, MİY maçı, Karabük maçı ve bu maç. Farklı oyunların başka bir açıklaması olamaz.

Karabük'teki berbat oyundan sonra bu maç için karamsarlık olmadı desem yalan olur ama sağolsun aslanlar "Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır." lafını gözüme gözüme soktular.

Melo toparlanınca, Hamit kendini hatırlayınca, Eboue biraz kıpırdanınca, Riera da coşunca, kısacası isteyince oluyormuş demek ki.

Makine düzeninde işleyen takımın tek çürük elması Amrabat'tı. Ya olmadık işlerle harcadı topları ya da ezdi el freni görevi gördü. Oyundan çıkarken alkışlandı ama skor aleyhimize olsa aynı tepkiyi alamazdı muhtemelen. Emre'nin de formsuz olması sol kanatta sıkıntıyı büyütüyor. Ara transferde Riera'yı yerine çekmek için "gerçek" bir sol bek almak en doğru hamle olacak gibi.

Cluj da kazanınca Avrupa'da devam kesinleşti. Sadece nerede devam edeceğimizi netleştirmek kaldı. Bunun için de en kötü Cluj'un aldığı sonucu almak yeterli. Cluj'un deplasmanda ManU'yu yenebileceğini sanmıyorum. Bu durumda bizim kaybetmememiz yeterli.

Burak Yılmaz'a bulaşmadan yazı bitmez. Ben kolpa dedikçe adam atıyor. Ben de devam edicem kolpa demeye, varsın beni göt etsin. 5 golle Messi ve C. Ronaldo ile zirvede. Helal olsun!

Son olarak da bu galibiyete kulp bulup çamur atacak Fenerli varsa kız Tuncay'ın hat-trick yaptığı maçı hatırlasın ve sussun. Sahi bi bir baba hindi vardı. N'oldu ona?

İnsan mısın?


Hani Messi'ye uzaydan gelmiş muamelesi yapıyoruz, C. Ronaldo ile dünyanın en iyi ikilisi filan diyoruz ya; bu adamın da hakkını yememek lazım. Şampiyonlar Liginde Dinamo Zagreb'i 4 - 0 yendikleri maçta tüm gollerin asistlerini yaptıktan sonra millî maçta İngiltere'ye 4 gol birden attı.. Hani şu bizim ülke olarak henüz nail olamadığımız şey... 4 gol atmak çok garipsenecek bir şey değil belki ama attığı son gol bundan sonraki bir çok jeneriği süsleyecek. Karakter olarak sevdiğim bir adam değil ama yiğidi öldür hakkını ver mottosuna sadık kalmakta fayda var. Buyrun golü izleyin izleyin şapka çıkarın.


CFR Cluj 1 - 3 Galatasaray


Kolpa molpa ama helal olsun 3 gol attı.

İstanbuldaki sulu maç Cluj'a yaramıştı ama futbol oynanmaya müsait zeminde gerçek ortaya çıktı. Cluj maçları için yapılan 6 puan tahmininin ne kadar doğru olduğunu gördük ama evdeki hesabın çarşıya uymadığı bir doğa olayı yaşanınca planlar ertelenmiş oldu.

İlk yarısı Trefl Sopot - Galatasaray maçına kurban gitti maçın D-Smart garabetinde olmasından dolayı. Basketbol maçı bitince de Amasya'da yeni açılan mekanımıza aktık: Cafe 1905 Galatasaraylılar Konağı.

Daha devrenin başında beraberlik golünü yiyince kalkıp gitsem mi acaba diye düşünmedim değil. Totemi icat edenin... :)

Melo'nun yokluğunda takım al gülüm ver gülüm futbolu bırakmış görünüyor son 3 maçtır. Daha dikine oynayıp kaleye gidebiliyoruz artık. Ama hâlâ son paslarda son vuruşlarda sıkıntı var. Sezon başlayalı 15 maç oldu aşağı yukarı bu sıkıntıların artık çözülmüş olması gerekiyor.

Kolpa golcü 3 gol attı, evet hâlâ kolpa, attıklarından daha kolayını kaçırdı çünkü. Bu arada dünkü hat-trick gerçek bir hat-trick'ti. Hat-trick kavramının gerçek anlamı bir kafa bir sol bir de sağ ayakla atılan 3 gol demek. Burak dün bunu gerçekleştirdi. Kolpa ama tebriği de hak etti tabi :)

Neticede istediğimizi aldık, sırada ManU maçı var. %99 yedek ağırlıklı gelecekler. Akıllı oynayıp eli boş gönderirsek gruptan çıkmamamız mucize olur artık. Fatih'in aslanları yapar mı? Yapar. Gelsin 20 Kasım o halde...

Galatasaray AŞ-Manchester United FC Karşılaşmasına Bilet Kazanma Şansı Sizi Bekliyor!

2012-2013 UEFA Champions League kapsamında 20 Kasım 2012 tarihinde, TT Arena İstanbul’da oynanacak  Galatasaray AŞ – Manchester United FC maçında, başlangıç seremonisinde çocuğunu futbolun yıldızları ile el ele görmek ve tribünden keyifle seyretmek ya da yalnızsan maçın tadını doya doya çıkarmak istemez misin?

Tek yapman gereken www.pahabicilemezfutbolaski.com sayfasına gitmek, 140 karakterde #pahabicilemezfutbolaski’ni anlatmak, bilgilerini eklemek ve Twitter’da paylaşmak. Gönderdiğin metin jüri tarafından en yaratıcı 52 metin arasına girerse hemen kazanıyorsun ve 52 Galatasaray AŞ – Manchester United FC  maç biletinden biri senin oluyor!

Paha biçilemez futbol aşkını en iyi anlatan ilk 22 kişiye çocuğunu ve maçı tribünden seyretme şansı, 30 kişiye de maç bileti hediye!

Haydi, sen de futbol topu efsanelerin ayağında dolanırken yerinde duramayanlardansan beklemeden www.pahabicilemezfutbolaski.com adresine gir ve kazanmak için yazmaya başla!

Paha Biçilemez Futbol Aşkı

Bir bumads advertorial içeriğidir.

GameFest, Sony PlayStation’ın gerçekleştirdiği ilk resmi PlayStation festivali!


Oyun severleri ve eğlence tutkunlarını bir araya getiren Sony PlayStation GameFest, oyun dünyasının fantastik kurgusunu, parti atmosferiyle birleştiriyor. Ortaya oyun ve gerçeği bir arada sunan, şimdiye kadar hiç deneyimlenmemiş yeni bir eğlence anlayışı çıkacak.

Festivalin ilk akşamı elektronik müziğin başarılı ismi Bedük’le taçlanıyor. Bedük tüm oyun ve eğlence tutkunlarını şarkılarıyla coşturarak Sony PlayStation Gamefest heyecanını doruk noktaya taşıyacak.

İki gün boyunca başta FIFA 13 ve PES 13 büyük turnuvaları olmak üzere efsaneleşmiş ve yepyeni PlayStation oyunları katılımcıları birer GameFest tutkunu haline getirecek.

Kozlarını paylaşıp adını altın harflerle oyun tarihine yazdırmak isteyen futbol severler, PES 13 ve FIFA 13’te marifetlerini gösterecek. DanceStar Party Hits, Sports Champions 2 gibi PlayStationMove oyunlarıyla ve WipEout: 2048 ile PS Vita'da anlık yarışmalar düzenlenecek. Bütün PlayStation oyunlarının doyasıya oynanacağı eşi benzeri olmayan bir deneyim yaşanacak.

PES 13 ve FIFA 13 turnuvalarında ilk dörde girenler linkteki muhteşem ödülleri kazanacak!


İki gün sürecek nefes kesen karşılaşmalar, fantastik anlar, Dinamo FM DJ’leriyle kesintisiz eğlence, üniversiteli amatör grupların canlı performansları ve profesyonel dans şovlar GameFest’i unutulmaz bir festivale dönüştürecek.

www.facebook.com/playstationtr
www.twitter.com/playstationtr

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Vatekambek!


İngitere Lig Kupasında efsane bir maç oynandı geçtiğimiz hafta. Reading sahasında Arsenal'i ağırladı. 12, 18, 20 ve 37. dakikalarda yağmur gibi gelen gollerle soyunma odasına 4-1 üstünlükle gitti Reading ama devre arasında her şey değişti. İlk yarıdaki tek sayısı Walcott'tan gelen Gunners 65'te Giroud, 89'da da Koscielny ile 4-3'e getirdi skoru. Tam maç bu skorla bitecek derken ilk golün sahibi Walcott 90+4'te comeback ateşini körükledi. Uzatmaya giden maçta önce Chamakh ile öne geçen Arsenal 116'da Progrebnyak'a engel olamadı ve skor 5-5'e geldi. Yine maç böyle bitecek diye beklerken 120+1'de maçın yıldızı Walcott tekrar çıktı sahneye, arkasından da skoru belirleyen Chamakh'ın nefis aşırtma golü geldi.

Dünya kupası elemelerindeki 4-0'dan 4-4'e gelen Almanya - İsveç maçından sonra bu maçın da benzer bir senaryoyla bitmesi mide bulandırıcı aslında. Hele ki Fenerbahçe'nin şike davasında üç maymunu oynayan bir UEFA ve FIFA varken bahisçilerin yüzünü güldürmesi olası olan bu tarz geri dönüşler hiç masum gelmiyor artık bana. 


Related Posts with Thumbnails