Sayfalar

Sivasspor 1 - 3 Galatasaray


Kolpasın olm işte :)
Avrupa zaferleri öncesi ve sonrası hep zordur. Hele bir de Sivas deplasmanıysa bu zorluk derecesi artar. Maç öncesi beraberliğe razı mısın deseler evet derdim muhtemelen. İyi ki bana sormamışlar.

Ligde alışık olmadığımız bir rotasyon vardı. Melo'nun cezalı olmasının yanında Hamit'in sonunda kesik yemesi iyi oldu, darısı Amrabat'ın başına.

Maç başladı daha üçlü bitmeden golü bulduk. Maça 1 - 0 başlamak bu olsa gerek. Geçen Galatasaray Sözlük'te maçlara 1 - 0 galip başlayamıyoruz o yüzden puan kaybediyoruz diye ironik bir entry görmüştüm. Üzerine maça böyle başlayınca ve maçın devamında da beraberlik gelince maça önde başlamamız gerekliliğinin şaka olmadığını da anladık. Atmadan yemiş olsaydık acaba bu kadar rahat geçer miydi maç?

Maç istatistikleri enteresan %60 - %40 topla oynama oranı Sivas lehine, 17 şut atan Sivas'a 4 şutla karşılık vermişiz. Skora bakarsak %5'e %75'lik bir isabet oranımız var. Varsın olsun, maçı kazanalım da.

Avrupa sonrası Fenerbahçe derbisi öncesi zorlu deplasmandan alınan 3 puan altın değerinde. Pazar da benzer bir skor fena olmaz.

Kolpa yine attı golünü topu alırken faul yaptı ama hakem es geçti. Şikeciler ağlamadı hayret, bizim maça o kadar odaklanmışlar ki. Ortalığı germek için çalışıyorlar bu ara, bunu atlamaları normal. Umut'un Fener maçı öncesi verdiği mesaj da önemli. Süper Kupa maçında bela olmuştu, yine olacak gibi bir görüntü çizdi. Geçen sene de Fener maçı öncesi Sivas deplasmanı vardı. Necati'nin jeneriklik golü ile açılmıştı perde. Ateş seni çağırıyor demiştik. Necati atamamıştı ama Baros'un son saniyede direkten dönen topu ile galibiyeti kaçırmıştık. Bu sefer ellerinde şapkadan tavşan çıkaracak bir Alex yok. (Bir Alex değil gibi oldu) Selçuk da oynamazsa sürpriz ihtimali sıfıra iner.

Bu ayki zor maçların ilkini kolay aldık darısı önce Fener sonra Trabzon'un başına.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails