Sayfalar

Galatasaray 0 - 2 Braga



Yıllar sonra Şampiyonlar Ligi, yeni stadımızda ilk maç ama sonuç hüsran. Aynı ilk derbi, ilk fener maçı gibi. Nasıl başlarsa öyle gider bu durumda geçerli değil, detaya girmiyorum anlayan anladı.

ManU maçındaki oyunla tavana vuran götler, Ordu ve Braga maçları ile yere indi. Geldiğinden beri tek "oynadığı" maç Antalyaspor maçı olan Amrabat yüzyılın kazığı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bir insan her yaptığı tercihte yanlış olanı mı seçer arkadaş. Pas yapacağı yerde çalıma girer, basıp geçeceği yerde pas verir, şut atacağı yerde atmaz, atılmayacak yerde şut atar. Bu maçtan sonra kulübeye çivilerim ben olsam ama ben değilim tabi İmparator var orada.


Bir de Burak Yılmaz balonu var ki sormayın gitsin. Bu adamın geçen sezon 35 gol atabilmiş olması resmen mucize. Bizim Guiza'mız olacak bu gidişle.

Takımın orta sahası yol geçen hanına dönmüş. Melo'nun direnci olmayınca Selçuk da oyununu oynayamıyor. Rakip orta sahadan rahat geçince de bütün yük defansın üzerine biniyor. O kadar baskıya da hata yapmak doğal tabi.

Bu nasıl bir mallıktır arkadaş, bu renklerin yanyana ne işi var Arena'da?

Şampiyonlar Liginde devam için tren kaçtı artık. Hedef üçüncü olup Avrupa Ligi olmalı ki takım için de hayırlısı bu olacak gibi. Gerçekçi hedefler koyup o hedeflere ulaşmaya çalışmak başarı şansını artırır her zaman. Hafta sonu Eskişehir maçı var. Takımın ve taraftarın morali yerlerde. Umarım bu mağlubiyet serisi devam edip de kronik bir boyuta ulaşmaz.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails