Sayfalar

Galatasaray 3 - 2 Beşiktaş


Bu maça başka görsel olmaz.
Play-off ile ilgili sağ üstteki ankette ilk seçeneği görüyorsunuz değil mi? Bunu icat edenin de ligimize getirenin de... Neyse ağzımızı bozmayalım.

Sabah sınavımızı hallettik akşam da stres atmaya Arena yollarına düştük. Az kalsın stresi katlıyorduk, neyseki son dakika golü hakkımız en önemli maçta geldi.

Maç muhteşem bir görsel şovla açıldı. ultrAslan artık Türkiye'de koreografi olayını bambaşka boyutlara getirdi. Kendilerinden haz etmesem de yiğidi öldür hakkını ver demişler. Tüyleri diken diken eden bir şov izledik. Akıl edenin, yapanın emeğine, yüreğine sağlık.

Maç öncesinde twitter'da derbi havası yok diye kaybetme korkusu geyikleri dönüyordu. Gülüp geçmiştim ama az kalsın 2 puanı bırakıyorduk. İlk gole kadar bu sezon alışageldiğimiz Galatasaray'ı izledik. Sonra nedense bir geri yaslanma hasıl oldu, devreyi bulduk ama dönüşte gol yiyerek başladık. Telafisi gecikmedi ama Necati'nin çıkıp tek forvete dönmemiz ve arkasından gelen talihsiz own goal. Semih Muslera'yı duymadı mı, yoksa Muslera bende diye bağırmadı mı artık onu bilemeyiz ama yüksek adrenalinle olur böyle şeyler. Baros'un girişi ile forveti ikiledikten sonra son dakikada da olsa üç puan önemliydi. Son topa kadar mottosunun futbola uyarlanmış haliydi dün akşamki maç. Selçuk'un topu ısrarlı takibi, en doğru yere kesmesi ve o noktada topa çıkan iki Galatasaraylı. Biri vurmasa diğeri vuracaktı zaten.

Bugünkü gazetelerde Fırat Aydınus'un yönetimini öven yazılar vardı. Ya banttan başka maç izlediler ya da futbolu bilmiyorlar. Verdiği ve ver(e)mediği kararlarla maçı çığrındançıkaran adamdır Aydınus. En basiti Melo'yu atamamasıdır, gerisini anlatmaya gerek yok.

En yakın rakibe 9, sonrakine 14 puan fark play-off'suz sistemde ŞAMPİ... başlıklarını attırırdı. Şimdi sadece play-off'a avantajlı girmek anlamına geliyor. Gerçi daha önemli deplasmanlarımız var, bu hafta Sivas mesela. Kayıplar mutlaka olacaktır ama rakiplerin performanslarını da gördükçe bu fark açılır, kapanmaz diyebiliriz.

Sınavın üstüne ilaç gibi geldi galibiyet, uzun zaman sonra maça gitmiş olmanın yanı sıra son gittiğim maçlarda galibiyet görememe talihsizliğimi de kırmış oldum böylece.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails