Sayfalar

Dünyanın İlk "Playstation Sertifikalı Tableti" Facebook'ta Seni Bekliyor!


İlk tabletini piyasa sürmeye hazırlanan Sony; geniş uygulama yelpazesine ve PlayStation® sertifikasına sahip olan ilk ürünüyle çok konuşulacağa benziyor. Tableti Türkiye’de 1 Ekim’de satışa sunacak olan Sony, “İlk Sony Tablet Kimin?” yarışmasıyla çıkış tarihinden önce kullanıcılara bu muhteşem tabletin sahibi olma şansı veriyor!

http://www.facebook.com/SonyTR adresindeki Sony Türkiye Facebook hayran sayfasında gerçekleşen yarışmada, en çok soruyu en kısa sürede bilenler kazanıyor. 3 hafta sürecek yarışmada “her hafta 1 Sony Tablet” hediye ediliyor; bilgili ve hızlı 3 yarışmacı bu teknoloji harikası cihaza Türkiye’de herkesten önce sahip olma şansı yakalıyor.

Üstün bir eğlence deneyimi için hızlı ve mükemmel performans sunan bu tabletin ödül olarak verildiği yarışma, Sony Türkiye Facebook hayran sayfasında yoğun ilgi görüyor. “İlk Sony Tablet benim olacak” diyenler için heyecan hiç bitmiyor, her hafta tüm katılımlar sıfırlanarak yarışma yeniden başlıyor. Haydi, kazanmak için linke tıklayın.


Bir bumads advertorial içeriğidir.


0 yorum:

Related Posts with Thumbnails