Sayfalar

Super Cup Turnuvası

Adidas İstanbul Cup'ta İran ve Yeni Zelanda'yı yenen ancak son maçta Sırbistan'a yenilerek ikinci olan 12 Dev Adam'ın sıradaki durağı Almanya. Burada Hırvatistan, Litvanya ve Almanya ile karşılaşacaklar. İki kolay rakibin ardından sert kayaya çarpınca afallayan Devlerin bu seferki rakipleri arasında öyle kolay lokma yok. Her ikisi de Avrupa'da birer ekol olan Hırvatistan ve Litvanya maçları seyir açısından zevkli geçmeye aday. Almanya ise en büyük kozu Dirk Nowitzki'den yoksun neler yapabileceğini test etmek isteyecek.

Engin Atsür'ün sakatlanması sonrası 1 numara rotasyonundaki sıkıntıyı gidermek adına Tanjevic için de çok önemli bir sınav olacak bu turnuva. Sırbistan maçında Sinan Güler'i denedi point guard mevkii için ama Sinan asla bir oyun kurucu olamaz. Adidas İstanbul Cup'ta yüzüne bakmadığı Evren Büker'e mecbur kalacak gibi görünüyor ama inat eder de oynatmazsa, ona söyleyeceklerim bende saklı.

Turnuvada sırasıyla 13 Ağustosta Litvanya, 14 Ağustosta Hırvatistan ve 15 Ağustosta Almanya ile karşılaşacak 12 Dev Adam, 16 Ağutosta Türkiye'ye dönerek 21-23 Ağustos tarihleri arasında Efes Pilsen World Cup 9'a katılacak. Almanya turnuvasının maçlarını izlemek isteyenler için maçlar Spormax'ten naklen yayınlanacak. İlk iki maç 22:00, son maç 20:00'de.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails